Houtskeletbouw

Houtskeletbouw is een hoogwaardige prefab methode. De naam zegt het eigenlijk al: de constructie van de woning (het skelet) bestaat volledig uit hout. U laat op een relatief snelle manier een uiterst duurzame en betaalbare woning bouwen. Prefab@home levert een houtskeletbouw naar uw wensen en eisen.

Wat zijn de voordelen van een houtskeletbouw?

Door de elementen voor een houtskeletbouw vooraf te produceren in onze fabriekshal, kunnen ze droog en op tijd vervoerd worden tijdens de bouw. Dit zorgt voor een efficiƫnter bouwproces, waarbij vooral de uitvoering van de bouw een stuk sneller verloopt. Daarnaast blijft de kwaliteit van het skelet in tact doordat het binnenshuis gemaakt en gecontroleerd wordt. Ook het financiƫle plaatje kan vooraf vastgesteld worden zodat er geen onnodige bijkomende kosten zullen ontstaan.

 

Isolatie

Een belangrijk onderdeel van een houtskeletbouw is de isolatie. Een houtskeletbouw bestaat uit veel open ruimtes. Voor een goede isolatie is het belangrijk dat deze open ruimtes opgevuld worden met isolatiemateriaal. Steenwol en glaswol zijn vaak gebruikte isolatiematerialen die zorgen voor de akoestische eigenschappen in een houtskeletbouw.

Uitvoering

De opbouw van een houtskeletbouw verschilt van een volledig afgewerkte muur met isolatie vulling tot aan een simpel skelet. Gebruikelijk is om een tussenvorm te kiezen waarbij eventuele andere afwerkingen nog doorgevoerd kunnen worden. Voor een houtskeletbouw worden prefab onderdelen gebruik, waardoor het productie niet al te lang zal duren.

 

Wat kost een houtskeletbouw?

De prijzen van een houtskeletbouw zijn erg aantrekkelijk. Het eindproduct wordt namelijk al gefabriceerd in onze eigen fabriekshal. Waardoor we de nodige elementen vaak al tot ons beschikking hebben en de kosten ook een stuk lager zijn.

Meer weten?

Benieuwd wat de houtskeletbouw voor u gaat kosten? Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen of ons bellen via 0547 – 745286.