Kosten prefab woning

De populariteit van prefab bouw is de laatste jaren flink gestegen. De vooraf samengevoegde bouwelementen zorgen voor tijdsbesparing in de planning van het bouwproces. De productie van prefab muren, wanden, daken en dakkapellen worden in onze productiehal onverstoord gebouwd, waardoor er ook tijdens eventuele slechte weersomstandigheden gewoon doorgewerkt kan worden.

Wat zijn de kosten van een prefab woning?

Prefab bouwen is een stuk goedkoper dan traditioneel bouwen. Bij Prefab@Home worden alle prefab bouwmaterialen op maat gemaakt, waardoor het bouwproces veel tijd en arbeidskosten bespaart. De vooraf gefabriceerde bouwelementen worden van duurzame elementen gemaakt, hierdoor is de levensduur van de elementen vele malen hoger, dit zal voor minder onderhoudskosten zorgen.

De uiteindelijke kosten van een prefab woning zijn afhankelijk van uw woning en uw specifieke woonwensen. Met prefab bouwen loopt u niet tegen onaangename verrassingen aan, omdat de kosten vooraf vastgesteld worden.

Wat zijn de kosten van een prefab garage of schuur?

Een garage zorgt voor meer opbergruimte, is overdekt en afsluitbaar. Daarnaast verhoogd het de waarde van uw huis. De kosten zijn afhankelijk van uw wensen: de grootte van de garage, het bouwmateriaal en de overige specificaties, zoals stopcontacten of verlichting. Ook is het belangrijk om goed na te denken over het aantal ramen, soort deur of type vloer. Aan de hand van jouw specifieke wensen kan een offerte op maat gemaakt worden. Wij helpen u graag bij het inzichtelijk maken van deze kosten.

Meer weten? Wij helpen u graag!

Bij Prefab@Home werken specialisten met jarenlange ervaring waardoor wij u altijd advies op maat kunnen geven. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of naar wat de kosten zijn voor uw prefab woning of garage? Wij denken graag met u mee over uw specifieke wensen en adviseren u graag. Neem gerust contact met ons op of bel ons via 0547 – 745286.