Over ons

Unieke prefab daken, dakkappellen en wanden voor particuliere woningen en andere panden. Duurzaamheid, flexibiliteit en maatwerk: daar staan we voor. Samen vormgeven aan je project? Geen lat is voor ons te hoog!

Over ons

Unieke prefab daken, dakkappellen en wanden voor particuliere woningen en andere panden. Alles wordt op maat gemaakt in onze productiehal. Het enthousiasme van een jong bedrijf combineren wij met de kennis en vakkundigheid van 7 jaar ervaring in prefab bouwen.

Met duurzame bouwelementen geven we vorm aan zowel nieuwbouwprojecten als unieke en authentieke panden.

Voor allerlei projecten maken wij idee├źn en schetsen werkelijkheid. Geen lat is voor ons te hoog! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Prefab

Kort voor prefabricage. In plaats van dat er op de bouwplaats een bovenverdieping, dakkapel of dak element wordt gebouwd, gebeurt dit in onze eigen werkplaats. We produceren, assembleren en vervoeren deze elementen vervolgens naar de bouwplaats.

De voordelen

Tijd: terwijl het fundament van een woning wordt gebouwd kan tegelijkertijd het dak gebouwd worden, dit verkort de tijd van het totale project. Kwaliteit: de bovenverdieping wordt gebouwd in een constructiehal waardoor weersinvloeden zoals temperatuur, wind en regen geen invloed hebben op de materialen gebruikt voor de bovenverdieping.