Prefab dak

Onze prefab daken

Prefab dakelementen zijn onze specialiteit. Prefab daken, prefab dakkappelen en prefab wanden maken wij volledig op maat in onze productiehal. We bieden stevige prefab daken van verschillende formaten en met verscheidende afwerkingen.

 

Een voordeel van een prefab dak is dat tijdens de bouw van de begane grond en eerste verdieping het prefab dak geproduceerd wordt in onze productiehal. Dit betekent een vlotte afwerking van de bovenste verdieping en een directe plaatsing van het dak als de rest van de woning staat. Dit maakt de betreffende woning sneller water en winddicht dan met een op de bouwplaats gebouwd dak.

 

Onze prefab daken worden veelal opgebouwd uit een systeemkap, hierin wordt een stevige constructieve fundering gelegd met voldoende ondersteuning voor de dakbedekking. Neem voor de mogelijkheden op het gebied van daken, dakelementen, verschillende vormen en dakbedekking contact met ons op! Ook als u een partner zoekt op het gebied van prefab bouw. We zijn bereikbaar via info@prefabathome.nl en op 0547 -745286.

 

Contact