Prefab Deventer

Bij Prefab@Home bouwen wij kwalitatief hoogwaardige daken, dakkapellen en wanden op maat. De leveringsmogelijkheden van ons zijn breed, zo leveren wij ook prefab in Deventer en omgeving. Onze voorgefabriceerde bouwelementen worden in onze productiehal in elkaar gezet en geleverd op de bouwplaats. Met onze jarenlange kennis en vakkundigheid in prefab bouw, kunnen wij u binnen elk project goed adviseren.

Productieproces prefab in Deventer en omgeving

Iedere woning is anders en daarom brengen wij samen met u, uw visie en wensen in kaart. Aan de hand van uw wensen wordt alles voorbereid in onze productiehal en daarna geleverd en gebouwd op de desbetreffende locatie. 

 

Wat zijn de voordelen van prefab bouwelementen?

Door te kiezen voor prefab bouw zorgt u voor structuur en rust tijdens de verbouwing. Terwijl het fundament van uw prefab woning wordt gebouwd, kan tegelijkertijd het dak worden gebouwd. Alle prefab elementen worden in onze constructiehal gebouwd waardoor weersinvloeden geen invloed hebben op de materialen.

Waarom Prefab@Home?

Prefab@Home is een specialist in het bouwen van prefab elementen. Met duurzame bouwelementen geven we vorm aan zowel nieuwbouwprojecten als unieke en authentieke panden. Wij zorgen ervoor dat uw prefab woning op tijd wordt opgeleverd. Eventuele vergunningen voor de prefab bouw wordt door ons geregeld.

 

Meer weten over Prefab bouw in Deventer en omgeving?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van prefab bouw!