Prefab Hengelo

De vraag naar prefab-elementen is de laatste jaren enorm gestegen. De prefab bouwmethode bespaart namelijk veel tijd, arbeidskosten en is erg duurzaam.

Prefab, een ander woord voor systeembouw, is een proces in de bouw waarbij de materialen vooraf in een fabriek of werkplaats tot elementen worden gemaakt. Wanneer de elementen gemaakt zijn worden ze naar de bouwplaats getransporteerd en verwerkt. Prefab@home levert prefab in Hengelo en omgeving.

Productieproces van prefab bouw

Bij Prefab@Home vinden wij dat elke woning uniek is. Voordat wij starten met de productie, gaan wij samen met u in gesprek om uw visie en wensen duidelijk in kaart te hebben. Aan de hand van uw wensen wordt een gedetailleerde 3D tekening gemaakt van uw woning met de daarbij behorende elementen. Het fabricageproces gebeurt bij ons in de gespecialiseerde en gecontroleerde werkplaats waardoor wij altijd de kwaliteit van de elementen kunnen waarborgen.

 

Wat zijn de voordelen van prefab bouwelementen?

Dankzij de prefab bouwmethode kan er altijd doorgewerkt worden. Terwijl het fundament van uw prefab woning wordt gebouwd, kan er tegelijkertijd in onze constructiehal het dak gemaakt worden. Op deze manier bespaart u tijd. Hieronder vindt u de voordelen van prefab bouwen:

Waarom Prefab@Home?

Onze specialisten bij Prefab@Home zijn deskundig en hebben jarenlange ervaring in het bouwen van prefab woningen. Met duurzame bouwelementen geven we vorm aan zowel nieuwbouwprojecten als unieke en authentieke panden. Wij garanderen u dat uw prefab woning op tijd wordt aangeleverd. Prefab@Home regelt eventuele vergunningen om prefab te bouwen in Hengelo en omgeving.

 

Meer weten over Prefab bouw in Hengelo en omgeving?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van prefab in Hengelo. Neem vrijblijvend contact met ons op!