Prefab Holten

Prefab woning bouwen in Holten of omgeving? Wij maken uw droomhuis graag werkelijkheid! Bij Prefab@Home weten wij wat u nodig heeft. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van prefab bouw.

Wat is prefab?

Prefab is een afkorting van prefabricage, wat ‘vooraf gebouw’ betekent. De onderdelen van een prefab woning worden in verschillende delen naar het bouwterrein vervoerd. Op de plek van de woning worden de onderdelen in elkaar gezet tot een woning. De muren van een prefab woning zijn over het algemeen al voorzien van vensters, deuren en eventueel al van beglazing. Prefab@Home levert ook prefab in Holten en omgeving, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom prefab bouw?

Een verbouwing kost veel geld, tijd en brengt onrust met zich mee. Bij Prefab@Home ontnemen wij uw zorgen, brengen structuur in uw planning en helpen u met advies op maat. Terwijl het fundament van de woning gemaakt wordt, bouwen wij tegelijkertijd het dak. Dankzij prefab wordt de tijd van het totale bouwproject verkort. Prefab heeft vele voordelen zoals:

Prefab bouw op maat in Holten en omgeving

Alle prefab bouwelementen als daken, dakkapellen, goten, zoldervloeren en wanden worden in onze productiehal op maat geproduceerd en geleverd. Voordat wij beginnen met de productie en de verbouwing gaan wij samen met u in gesprek om uw visie en wensen duidelijk te krijgen. Vervolgens maken wij een bouwtekening en een constructieberekening voor elke verdieping. Wanneer de verwachtingen van beide kanten op dezelfde lijn liggen gaan van start met het bouwproces.

 

Meer weten over prefab bouw?

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van prefab in Holten en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking!