Prefab Neede

Prefab is een bouwwijze die steeds vaker wordt gekozen om een woning of een pand te bouwen. Prefab, ook wel bekend als systeembouw, zijn vooraf gefabriceerde bouwmaterialen die kant en klaar worden gemaakt in gecontroleerde productiehal. Op deze manier wordt uw prefab woning in Neede en omgeving eenvoudig in elkaar gebouwd.

Voordelen prefab bouw

Doordat alle bouwelementen zoals dakkapellen, dakelementen, goten, zoldervloeren en wanden in ons productiehal worden gefabriceerd, bespaart u tijd en arbeidskosten. Bij slechte weersomstandigheden kunnen wij onze fabricage blijven uitvoeren en doorzetten zodat alles op tijd klaar is. Daarnaast kunnen wij blijven doorwerken terwijl het fundament van uw prefab woning wordt gebouwd. Prefab@Home levert prefab in Neede en omgeving.

 

Hoe werkt prefab bouw in Neede en omgeving?

Bij Prefab@Home vinden wij uw wensen erg belangrijk. Voordat wij van start gaan met de productie, gaan wij samen met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Aan de hand van dit gesprek wordt er een gedetailleerde bouwtekening gemaakt voor de woning en zullen de vervolgstappen in werking worden gezet.

Duurzame prefab bouw

FSC-hout wordt gebruikt voor prefab bouwelementen en verhoogd daardoor de duurzaamheid. Doordat wij prefab bouwelementen in ons productiehal op maat maken, wordt alles perfect op elkaar afgestemd. Dit is belangrijk voor de isolatie van uw woning.

 

Meer weten over prefab bouw in Neede en omgeving?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij adviseren u graag!