Prefab Zutphen

Wilt u een prefab woning laten bouwen? Een slimme keuze. Met een prefab woning kiest u voor een hoogwaardige bouwmethode tegen een scherpe prijs. Bovendien is uw woning sneller klaar dan een traditioneel huis.

Voordelen prefab

De voordelen van een prefab woning zit in de prefabricage; de componenten van uw woning worden vooraf geproduceerd in de productiehal onder ideale omstandigheden. Vanuit de productiehal worden de elementen verplaatst naar de bouwplaats.

Dankzij het maatwerk worden alle bouwelementen perfect op elkaar afgestemd. Dit is erg van belang voor de isolatie van uw woning. Er wordt gebruik gemaakt FSC-hout, dit verhoogd de duurzaamheid van uw prefab woning.

Waarom Prefab@Home?

Prefab@Home heeft jarenlange ervaring op het gebied van prefab bouwen. Wij geven u advies op maat. Voordat wij van start gaan met het bouwproject, gaan wij samen met u in gesprek om uw visie en wensen te bespreken. Uw unieke wensen worden in een 3D bouwtekening opgemaakt en vanuit hier wordt het verdere proces besproken en in werking gezet. Neem contact met ons op voor een afspraak.

Levering van prefab in Zutphen en omgeving

Het fabricageproces vindt plaats in een gecontroleerde omgeving waardoor onze prefab bouwelementen van een hoge en constante kwaliteit zijn. Slechte weersomstandigheden hebben geen invloed op de planning van het bouwproject omdat alles wordt voorgefabriceerd. Wij leveren uw prefab elementen in Zutphen en omgeving.

 

Meer weten over prefab bouw in Zutphen of omgeving?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van prefab in Zutphen en omgeving.