Wat betekent prefab?

Prefab zijn vooraf gefabriceerde bouw-elementen die bij ons in de werkplaats worden geproduceerd, waarna deze naar de bouwlocatie worden getransporteerd en verwerkt. Deze elementen bestaan uit ruwe materialen, zoals beton en hout. Prefab elementen worden gemaakt voor dakkapellen, wanden, en topgevels.

Prefab bouw

Wij als Prefab@Home zorgen ervoor dat alle prefab materialen op maat worden gemaakt. Voordat wij van start gaan met de productie wordt er een bouwtekening gemaakt van het project. Zodra de tekening klaar staat, worden daarbij behorende bouw elementen tot prefab materialen geproduceerd. Het fabricageproces vindt plaats in een gespecialiseerde en gecontroleerde omgeving waardoor onze prefab bouwelementen voor dakkapellen, wanden en topgevels van hoge kwaliteit zijn.

 

Waarom prefab bouwen?

Prefab bouw is tijdbesparend en dat is één van de grootste voordelen! Tijdens de bouw is planning en timing erg belangrijk. Prefab bouwen voorziet een onverstoord bouwproces. Tijdens het bouwen van het fundament van een woning of bedrijfspand, kunnen de wanden, topgevels en het dak tegelijkertijd gebouwd worden. Door gebruik te maken van prefab bouw wordt het eindmontage proces versneld waardoor woningen en overige gebouwen sneller water- en winddicht worden gemaakt.

Meer weten over prefab bouw?

Prefab@Home levert daken, wanden en topgevels op maat. We houden vanaf de eerste ontwerpfase rekening met toekomstige veranderende woonwensen. Zoekt u een specialist op het gebied van prefab bouw? Neem gerust contact op via ons contactformulier of bel ons op 0547 -745286.